ministerioconsumo ciberpoder

Un fil desmunta la «falsa polèmica» de la campanya per reduir el consum de carn

El dimecres 7 de juliol el Ministeri de Consum va fer pública la campanya «#MenosCarneMásVida» assenyalant els efectes nocius de la carn sobre la salut i el medi ambient. Entre la varietat de material de campanya destaca un vídeo de 6 minuts difós en el compte de Twitter del ministre Alberto Garzón (@agarzon) on explica la motivació de la campanya per reduir el consum de carn.

Twitter no va trigar a esclatar contra la iniciativa. No van ser poques les veus d’alts càrrecs polítics criticant-la i defensant el consum de carn. De fet, el mateix president del govern, Pedro Sánchez, va declarar que «a mi, on em posin un chuletón al punt, això és imbatible».

Malgrat el rebombori format, la veritat és que aquesta polèmica està fonamentada en premisses falses; les principals crítiques que han expressat els alts càrrecs polítics a la iniciativa de consum tenen resposta en el vídeo del ministre Garzón. Sembla que les crítiques van dirigides a una interpretació extremista de la campanya que, en realitat, només pretén fomentar la reducció del consum de carn, seguint les recomanacions de l’OMS, l’ONU i les darreres investigacions científiques.

Per respondre a la murmuració dels alts càrrecs polítics, el crític de cinema Iñaki Ortiz ha publicat un fil on simplement contraposa les crítiques a les declaracions exactes del vídeo del ministre Garzón, mostrant la «falsa polèmica» de tot l’assumpte.

Total
0
Shares
Related Posts
Total
0
Share