Segueix-nos

Joaquín Eandi Cuttica

25 posts
Expert en comunicació especialitzada, ha estudiat Comunicació i Indústries Culturals a la Universitat de Barcelona i Filosofia a la UNED. Actualment, treballa com a comunicador al departament d'innovació d'una consultora tecnològica.
4B50BBE1 C844 431E BD74 72EAE1C620B8 LQ
Llegir més

però qui és illojuan si us plau de veritat

La ruptura pública d'Illo Juan i Masi revela els perills de l'exposició digital. En l'era de les xarxes socials, les vides privades es converteixen en espectacle, subjectes a judicis i teories conspiratives. Aquest cas exemplifica com la intimitat es dilueix i la narrativa personal s'escapa del control.
09DADD37 9EBE 4F04 B8C8 93684E3627C5 LQ
Llegir més

El puny i la fúria: anatomia d’una conspiració digital

L'atemptat contra Trump desencadena una onada de teories conspiratives a les xarxes socials. X, sota el lideratge d'Elon Musk, es converteix en un brou de cultiu per a la desinformació. El cas revela com les narratives alternatives no només es creen, sinó que es materialitzen en comunitats digitals polaritzades.
ciberpodernet mbappe francia LQ
Llegir més

Quan les estrelles del futbol prenen partit

Kylian Mbappé trenca el silenci polític del futbol cridant a votar contra l'extrema dreta a França. La seva acció desafia la norma no escrita d'evitar posicionaments polítics en l'esport d'elit, obrint un debat sobre el paper dels futbolistes en la societat actual.